Welkom bij De Welvaart!

In dit prachtige historische pand, in 1662 gebouwd als commandeurswoning in het centrum van Hollum, vind je een interieur dat het pand volledig in zijn waarde laat. En dat is ook niet zo moeilijk, want het pand wordt al sinds jaar en dag gebruikt om gasten zich welkom te laten voelen. De Welvaart is een herberg en hotel geweest en sinds de Tweede Wereldoorlog deed het pand dienst als café.

Binnen is nu gewerkt met allerlei natuurlijke kleuren en materialen, waardoor het niet onnodig gemoderniseerd lijkt. Waan je weer in het café van net na de oorlog, maar dan met de luxe van nu. De sfeer is gemoedelijk en het personeel vriendelijk en ontspannen. Je zult nooit het gevoel hebben dat je teveel bent, nee, eerder het gevoel dat je niet meer naar huis wilt. En dat hoeft gelukkig ook niet, want bij de Welvaart kunt u ook overnachten.

Met behulp van lokale producten is er een gepaste menukaart voor iedereen gemaakt. Op ieder moment van de dag kan er genoten worden van de Amelander producten en de uitgebreide speciaal bierkaart.

Voor meer informatie helpt ons personeel u graag verder. Wij wensen u een heel fijn thuiskom moment. Tot snel!

*Voor lunch en diner kan er niet voor het terras gereserveerd worden.

(Lieve) Honden zijn in het restaurant toegestaan.

Wist je dat wij een groot assortiment aan speciaalbieren hebben?